fbpx

Як вибрати тканинні ролети

 

Ось декілька порад, які можуть допомогти вам вибрати тканинні ролети:

1. Заміри: Важливо правильно зробити заміри, щоб купівля не завершилася розчаруванням. Для кожної системи існує своя система замірів, тому довірити заміри краще нашим фахівцям.

2. Вибір системи: При виборі ролет важливо вірно обрати систему кріплення. Найважливішим критерієм оцінки системи є її довговічність. На сьогодні на ринку існує безліч неякісних підробок систем. Наші системи від сертифікованих виробників не тільки прослужать довше, близько 8 років, але й мають гарантію на 2-3 роки.

3. Тканина: Щоб вибрати якісну тканину для ролет, важливо звернути увагу на такі параметри як прозорість, стійкість до вигорання, міцність та здатність до деформації, простота в догляді та гіпоалергенність.

4. Прозорість: Важливий показник при виборі тканинних ролет - відсоток пропускання сонячного світла коливається в межах 0-75%. Ролети з нульовою прозорістю зазвичай обирають для кімнат з домашньим кінотеатром, спалень, в яких розташоване вікно на схід або дитячих кімнат.

5. Стійкост до вигорання: Тканини сертификованих виробникiв є стiйкими до вигорання.

6. Легкiсть догляду: Важливо обрати тканини, якi легко чистити.

7. Запах: Якщо у вас є алергiя на запах, то слiд обрати гiпоалергенний матерiал.

Для отримання бiльш детальної iнформацiї про те, як правильно обрати тканиннi ролети, можна зателефонувавши до нас.

Запис на безкоштовний замір

.
.

Контакти

    Адреса:
м. Київ, вул. Саксаганського, 110-б

    Локація GPS:
50.444595994949935, 30.497014972470495

   Email :
info@rolo.com.ua


    Телефон:
+38 (098) 555 2300

Ми пропонуємо широкий асортимент якісних жалюзі для всіх типів приміщень. Вся наша продукція відрізняється високою якістю виготовлення та відмінними експлуатаційними параметрами. Наші вироби, багато оснащені качестеною фурнітурою, та інноваційними рішеннями, такими як автоматизація та дистанційне керування, забезпечують тривалий комфорт використання. Коли справа доходить до жалюзі всіх видів, ми обслуговуємо як індивідуальних клієнтів, так і будівельні компанії, які очікують найвищих стандартів. Ми пропонуємо швидке виконання замовлення та професійні консультації щодо вибору найбільш ефективного рішення. Наші жалюзі та штори, що характеризуються високою якістю, легко вибирають клієнти, які шукають найкращі продукти для власного інтер'єру.